Onze behaalde keurmerken, certificaten en erkenningen

De ontwikkelingen in de industrie staan niet stil en om ons blijvend te professionaliseren volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Om onze kwaliteit en kwaliteitsbewustzijn hoog te houden, zijn wij gecertificeerd volgens ISO9001 en hebben wij diverse lascertificaten voor hoeklassen en stompe lassen.

Wij laten onze processen regelmatig doorlichten door onafhankelijke certificerende instanties. Dit heeft geleid tot een serie van keurmerken, certificaten en erkenningen die wij als bedrijf in bezit hebben.

 • Certificering

  ISO9001

  Al jarenlang heeft Verhoeven Constructie b.v. een kwaliteitsmanagement systeem volgens ISO9001:2008 dat gecertificeerd is door Normec. Met dit systeem kunnen wij focus aanbrengen op onze kwaliteit, onze klanttevredenheid en verbetertrajecten op een efficiënte wijze doorlopen.

  Bekijk certificaat
 • Certificering

  NEN1090

  Sinds 1 juli 2014 dienen staalconstructies te voldoen aan de NEN EN 1090.

  NEN EN 1090 is een Europese norm en vormt een onderdeel van de CPR-richtlijn (Construction Products Regulation) ofwel de “bouwproductenverordening”. Bouwproducten die voldoen aan deze regelgeving zijn herkenbaar aan hun CE-markering. De CE-markering geldt onder andere voor staalconstructies voor gebouwen, bruggen, bordesvloeren en leidingondersteuningen.

  Verhoeven Constructie is gecertificeerd volgens NEN EN 1090 en mag tot en met uitvoeringsklasse 3 (maximale plaatdikte 25 mm, en kop- en voetplaten maximaal 50 mm) een CE-markering afgeven.

  Bekijk certificaat
 • Certificering

  Doorstempelbevoegdheid

  Verhoeven Constructie b.v. heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van verschillende materiaalkwaliteit. Zowel wat betreft het lassen als ook andere bewerkingen.

  Lloyd’s Register heeft verklaard dat ons bedrijf bevoegd is om chargenummers van platen over te nemen en te waarmerken. Binnen ons bedrijf zijn Marie-Anne en Tjeuvo Verhoeven beiden bevoegd om materialen door te stempelen.

  Bekijk certificaat
 • Certificering

  Erkend leerbedrijf

  Van de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn wij erkend om leerlingen in ons bedrijf op te leiden tot en met niveau 4. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen kansen te geven de kennis en vaardigheden op te doen om later een baan te vinden in de metaalbranche.